Du som förälder

Vi på Nyponrosen tror på öppen och ärlig kommunikation. Du som förälder känner ditt barn bäst och vet vad han eller hon har för behov. Genom att samtala med varandra kan vi tillsammans göra det bästa för ditt barn.

Varje månad skickar vi på Nyponrosen ut ett månadsbrev för att du som förälder ska få veta vad som händer hos oss. För att få ytterligare en inblick i ditt barns vardag och ett tillfälle att prata med andra föräldrar och oss pedagoger erbjuder vi öppet hus under terminens gång.

Vi har även pysseleftermiddag till påsk och julmys med glögg och pepparkakor till jul. Vid dessa tillfällen är hela familjen välkommen. Vissa gånger visar vi film från verksamheten så du som förälder får se ditt barn på förskolan. Givetvis är du som förälder alltid välkommen in till oss på Nyponrosen för att delta i verksamheten.

Varje termin har vi ett utvecklingssamtal. Det är ett tillfälle för dig som förälder att påverka ditt barns utveckling och utformningen av den dagliga verksamheten. Vi pratar om ditt barn och tillsammans kommer vi fram till vad som är nästa steg i utvecklingen.